Onbeperkt spelen

De meeste ouders zijn blij met de komst van een kind. Maar als blijkt dat hun kind een beperking heeft kan de “roze wolk” in een klap verdwenen zijn. Bij nog steeds veel migranten die dit overkomt is er niet alleen verdriet maar bovendien ook schaamte en onbegrip.

Als je je schaamt voor je kind en bang bent voor het oordeel van je omgeving dan zijn dit redenen om “het probleem” te negeren. Het gebrek aan kennis van veel migranten speelt hierbij een grote rol. Maar ook kan er sprake zijn van een te grote beschermingsdrang of overbezorgdheid. Helaas kan dit ertoe leiden dat deze kwetsbare groep kinderen geen kans krijgt op zelfontplooiing en invulling van het eigen leven op basis van gelijkwaardigheid.

Om er ook voor deze kinderen en hun ouders te zijn heeft stichting Sabiel in samenwerking met stichting ’s Heerenloo en adviesbureau Spectrum een project gestart, project Onbeperkt spelen.

In dit project worden ouders voorzien van kennis en vaardigheden om nog beter met hun kind te kunnen omgaan. Bovendien worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd waarbij ook de kinderen verschillende vaardigheden wordt aangeleerd.
Wilt u meer weten over dit project belt of mailt u dan naar Bouchra Larech:
Tel.nr. 06-58814261, e-mail: bouchra.sabiel@gmail.com

Hebt u een vraag?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.